Wat zijn de mogelijkheden

Wenkbrauwen 

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Wilt u uw wenkbrauwen extra accent geven of de vorm aanpassen is dit de ideale oplossing. Maar ook als u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft bijv. na een chemo behandeling  of ziekte is permanente make-up de uitkomst. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit ‘nagenoeg onzichtbaar’ worden hersteld. Op deze behandeling wordt een jaar garantie gegeven op tevredenheid.

prijs: €305,-

 

Wenkbrauwen 'Hairstroke' 

Hairstrokes met mesjes is de nieuwste techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun en niet van echt te onderscheiden. (Hairstroke: handmatig i.p.v. apparaat). Deze meer tijdelijke en natuurlijke oplossing dient na 1 jaar opnieuw bijgewerkt te worden.

prijs: €215,-

 

Eyeliners 

Permanente make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd.

Met een eyeliner kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Eventueel kan er een high light of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd. 

Voor lenzendragers en mensen met een allergie voor mascara en oogschaduw is Permanente make-up de uitkomst. Op deze behandeling wordt een jaar garantie gegeven op tevredenheid.

prijs: onder € 185,- boven € 210,- compleet € 335,-

 

Lipliners 

Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. Op deze behandeling wordt een jaar garantie gegeven op tevredenheid.

prijs: € 325,-