De mogelijkheden

Wenkbrauwen 

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Wilt u uw wenkbrauwen extra accent geven of de vorm aanpassen dan is dit de ideale oplossing. Ook wanneer u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft bijv. na een chemo behandeling of ziekte is permanente make-up de uitkomst. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit ‘nagenoeg onzichtbaar’ worden hersteld. Op deze behandeling wordt een jaar garantie op tevredenheid gegeven.

prijs: €325,-

 

Wenkbrauwen Hairstroke of Microblading

Hairstrokes of Microblading is een techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen met behulp van micromesjes. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun en niet van echt te onderscheiden ( handmatig i.p.v. apparaat). Deze  techniek blijft zichtbaar voor ongeveer een jaar. 

prijs: €275,-

 

Eyeliners 

Permanente make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met een eyeliner kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Eventueel kan er een high light of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd. Voor lenzendragers en mensen met een allergie voor mascara en oogschaduw is Permanente make-up de uitkomst. Op deze behandeling wordt een jaar garantie op tevredenheid gegeven.

prijs: onder € 195,- boven € 235,- compleet € 375,-

 

Lipliners 

Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. Op deze behandeling wordt een jaar garantie op tevredenheid gegeven.

prijs: € 425,-