De mogelijkheden

Wenkbrauwen 

Dunne of onregelmatige wenkbrauwen kunnen perfect worden gecorrigeerd. Wilt u uw wenkbrauwen extra accent geven of de vorm aanpassen dan is dit de ideale oplossing. Ook wanneer u helemaal geen wenkbrauwen meer heeft bijv. na een chemo behandeling of ziekte is permanente make-up de uitkomst. Als u een stukje uit uw wenkbrauw mist, kan dit ‘nagenoeg onzichtbaar’ worden hersteld. Op deze behandeling wordt 6 maanden garantie op tevredenheid gegeven.

prijs: €325,-

Als vaste klant kunt u de permanente make-up na een half jaar laten bijwerken. De prijs hiervan is vanaf €199,-

 

Wenkbrauwen Hairstroke of Microblading

Hairstrokes of Microblading is een techniek voor het pigmenteren van wenkbrauwen met behulp van een micromesjes. Dit gaat handmatig en heeft geen apparaat nodig. De aangebrachte haartjes zijn flinterdun en niet van echt te onderscheiden 

( handmatig i.p.v. apparaat). Deze  techniek blijft zichtbaar voor ongeveer een jaar. Na een jaar is het nodig om de behandeling te herhalen.

prijs per behandeling: €275,-

 

Eyeliners 

Permanente make-up laat uw ogen altijd spreken. Wat u ook doet, uw ogen zijn perfect verzorgd. Met een eyeliner kunnen diepliggende ogen optisch naar voren worden gehaald en u een jeugdigere uitstraling geven. Eventueel kan er een high light of lichte oogschaduw worden gepigmenteerd. Voor lenzendragers en mensen met een allergie voor mascara en oogschaduw is Permanente make-up de uitkomst. Op deze behandeling wordt 6 maanden garantie op tevredenheid gegeven.

prijs: onder € 195,- boven € 235,- compleet 

€ 375,-

Als vaste klant kunt u de permanente make-up eyeliner na een half jaar laten bijwerken. De prijs hiervoor is vanaf €175,-

 

Lipliners 

Deze techniek is subliem om een mond weer vol en strak te maken. Op deze behandeling wordt 6 maanden garantie op tevredenheid gegeven.

prijs: € 425,-